Virtuele dataroom: bescherm jouw werk dichtbij informatie | Dataroomservice

Waarmee werk je met commerciële of vertrouwelijke informatie? Zijn het zeker opgeslagen? Percentage je jouw op beslist veilige manier met partners, potentiële investeerders? Zelfs dezelfde klein datalek is niet alleen zeker bedreiging voordat de reputatie, maar ook voor u winstgevendheid. De publicatie ofwel ongeoorloofd gebruik van tot een sector van de gegevens heeft een negatieve impact deals, productlanceringen op jouw markt. Plus hoe tevens uw zaak zich ontwikkelt, hoe gevaarlijker de gevolgen van onvoldoende gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen voordat dit karwij zijn virtuele datarooms. Ontwikkeling staat gratis alleen borger voor een veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook voor de opslag van dossiers en de efficiënt ermee werken. Nadat slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaat gebruiken.

datasite

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn dezelfde moderne ontplooiing die bestaat gemaakt zoals internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jullie betrouwbaarheid van alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt een speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt door gegevens te versleutelen. Het is belangrijk dit zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden worden opgeslagen van uw gecodeerde mededeling zelf.

Allemaal documenten die u uploadt naar jij virtuele kantoor gaan niet verloren ofwel worden niets vernietigd. Datgene alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect zijn het zonder moeite scannen betreffende virussen. Hierbij heeft het geen speciale software nodig, alle papieren worden moeiteloos gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor die gebruikers dit het nodig hebben. De heeft volledige controle betreffende het vermogen van de gebruiker om door bestanden bij werken. In de virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen via een beveiligd raster, bekijken, downloaden, afdrukken en langere. U kunt de toegang ook voor adres alsof tijd beperken, de toegang op elk moment annuleren.

Het is alsmede de moeite waard door te zeggen dat jij altijd ieder weet betreffende het gebruik van de gegevens. Virtuele datarooms verstrekken gedetailleerde rapporten van alle gebruikerssessies. Die garandeert niets alleen veiligheid, maar helpt ook beter te realiseren welke componenten van de papieren potentiële partners het meest interesseren, het is beter door u ervoor te bereiden op onderhandelingen.

De betrouwbaarheid van de evolutie is meer dan keer bevestigd. Ten eerste werken virtuele datarooms effectief in de markt. Uitgestrekte internationale bureaus gebruiken dit product al lang. Gericht op tweede heeft de ontwikkeling vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele kamers de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Aanvoerend service plus 24/7 technische ondersteuning

brainloop zijn gratis alleen absoluut betrouwbaar en beproefd product, maar ook een hoogwaardige, klantgerichte diensten. U moet gaan altijd aanraking opnemen op de technische ondersteuningsdienst, met 15 minuten het antwoord voor de vertel vinden en communiceren door een ervoor u geschikte taal.

Daarnevens kun jullie een maand gratis gebruik maken van de . Ervaar eigenhandig het gemak en jullie effectiviteit van deze technische oplossing!